Putování nejen za Santinim V (Morava)

Vážení přátelé a příznivci spolkového dění! 

Konečně jsme se dočkali a můžeme Vám nabídnout bližší informace k plánované exkurzi „Nejen za Santinim V – jižní Morava a  Vysočina“. Omlouváme se za opožděný termín zaslání informací, ale bohužel díky často nepřehledné situaci, jsme nebyli schopni dříve se 100% jistotou nabídku zkompletovat.

Zájemci obdrží zároveň s potvrzením přihlášky podrobnější program zájezdu. Celý hotel Pavlov bychom měli mít pouze pro náš spolek, uvidíme, jak se bude vyvíjet hygienická situace a budeme také podmínky aktualizovat (potvrzení o prodělání covidu, popř. očkování, popř. šetrné antigenní testy – budou-li potřeba, zajistíme vám je). 

V ceně zájezdu jsou zahrnuty vstupy a prohlídky všech památek Santiniho (Rajhrad, Křtiny, Želiv), prohlídka kláštera Rosa Coeli a synagogy v Dolních Kounicích, památky UNESCO baziliky sv. Prokopa v Třebíči.

Večeře jsou možné přímo v hotelu Pavlov, možnost výběru ze 4 druhů večeří (1-3 chody 150-250 Kč), popř. individuálně v Pavlově. Tyto všechny informace budeme ještě upřesňovat začátkem června. Dle dosavadních informací by koncem června již měli být zpřístupněné nejen zahrádky restaurací, ale i restaurace a také všechny památky i pro skupinové prohlídky.

Další otazník ještě se vznáší nad možností hotovostních plateb v knihovně. Uvidíme, jak se situace vyjasní do konce května. Proto prosíme o zprávu, kdo nemůže provést platbu bankovním převodem, abychom se mohli s vámi popř. domluvit na případném náhradním místě.

Zároveň ještě připomínáme, že do 28/5/2021 můžete navštívit výstavu o Lužických Srbech v liberecké knihovně a do 30/5/2021 výstavu Maji Nagelové v OGL. Na červen připravujeme také ještě jednodenní exkurzi (okolo 15.6.2021) ke třetímu dílu průvodce po sakrálních památkách – Českolipsko). Letáček bude zveřejněn v příštím týdnu, připravujeme také aktualizovaný program zářijových exkurzí k polskému Baltu a do Horní a Dolní Lužice. Snad už nás nečekají žádné lockdowny a konečně budeme moci opět vyrážet za poznáním. Další akce připravujeme také na červenec a srpen.

Mějte se moc hezky a moc se na vás všechny těšíme!!!

Comments are closed.